Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

← Ajankohtaista

Antti Öystilä on valittu EL-Parts Oy:n toimitusjohtajaksi

27.1.2020

EL-Parts Oy:n yhtiökokous valitsi 24.1.2020 hallituksen puheenjohtajaksi Markus Erosen ja varsinaisiksi jäseniksi Antti Öystilän ja Vesa Kemppisen. Uusi hallitus kokoontui yhtiökokouksen jälkeen ja valitsi Antti Öystilän uudeksi toimitusjohtajaksi.

Markus Eronen: "Olen ollut yrittäjänä nyt 20 vuotta. Tänä aikana liiketoiminta on muuttunut jatkuvasti kiihtyvällä nopeudella. Koin että nykyisessä tilanteessa, minusta on paras hyöty yhtiölle hallituksen puheenjohtajana, jolloin saan tuettua parhaiten yhtiön liiketoiminnan kehittymistä. Olemme Antin kanssa vuodesta 2005 asti kehittäneet, kasvattaneet ja johtaneet tätä yritystä. Nyt tehty muutos on luonnollinen jatkumo, kun tiedämme, että meidän yhteistyö toimii."

Antti Öystilä: "Ryhdyn innolla uuteen toimeen. Meillä on huipputiimi töissä ja kannattavuus on erinomaisella tasolla. Jatkamme valitun strategian toteuttamista ja etenemme suunnitelluin stepein. Tukkukauppa tulee muuttumaan tällä vuosikymmenellä yhtä paljon, kuin maahantuonti muuttui viime vuosikymmenellä ja tähän haasteeseen alamme nyt vastata."

Yrityksen tai konsernin omistussuhteissa ei ole tapahtunut muutoksia.

EL-Parts Oy

Antti Öystilä
Toimitusjohtaja

Markus Eronen
Hallituksen Puheenjohtaja