Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

← Ajankohtaista

Haemme EL-Parts Oy:lle asiakasvastuullista myyjää

28.11.2018

 

Myyntialueena on koko Suomi ja tehtävänä on vastata myynnistä pääasiassa sähköliikeasiakkaista koostuvaan valmiiseen asiakaskuntaan. Työpiste sijaitsee Tuusulassa tai ja työnkuvaan kuuluvat myös asiakaskäynnit. Tavoitteena on löytää sitoutunut ja pitkäaikainen työntekijä.

EL-Parts Oy on suomalainen, nuorekas ja kasvuhakuinen sähkötarvikealan toimija. Lähtökohtamme on tarjota totuttua kustannustehokkaampi väylä ammattiostajien sähkötarvikehankintoihin. Asiakkaitamme ovat alan johtavat teollisuus- ja rakennusalan yritykset sekä kasvuhakuiset pienyritykset. Merkittävä osa asiakkaidemme tilauksista vastaanotetaan verkkokaupan kautta.

Myyjän tehtäviin haemme henkilöä, jolla on jonkin verran aiempaa kokemusta myynnistä ja halua tutustua asiakkaisiin sekä tarjota heille erinomaista asiakaspalvelua. Kokemus sähkötarvikkeista on eduksi, mutta ei välttämätöntä. Tuotteisiin järjestetään perehdytys ja tarvittaessa autamme uutta tulijaa kasvamaan b-to-b-myynnin ammattilaiseksi.

Sosiaalisuus, pitkäjänteisyys ja tekninen suuntautuminen ovat hyödyllisiä ominaisuuksia hakijalle. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen osaamista sekä MS Officen ja jonkin CRM-järjestelmän käyttökokemusta. Kaupallisen tai teknisen alan opinnot ovat hyvä pohja tehtävään.

EL-Parts Oy tarjoaa tehtävissä aloittaville työntekijöille vakituisen työpaikan, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mielenkiintoiset tehtävät asiantuntevan ja mukavan tiimin parissa. Tehtäviin perehdytetään oman organisaation tuella. Yritys on kasvava, joten urakehitykselle on myös hyvät mahdollisuudet. Yrityskulttuuri on hyvinvointiin panostava ja huumorintajuinen. Uudehkot toimitilat sijaitsevat Tuusulassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Jos tunnistat itsesi kuvauksista ja kiinnostuit tehtävästä, ilmoita itsestäsi mahdollisimman pian, lähettämällä cv ja hakemus osoitteeseen rekrytointi@hrwithyou.fi. Kerro otsikossa mitä tehtävää haet. Lisätietoja tehtävästä saat numerosta 040 5244 096 (Reija Laurell, HR) tai sähköpostitse rekrytointi@hrwithyou.fi.