Sivustomme käyttää evästeitä. Evästeet tekeväät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

← Ajankohtaista

EL-Parts Oy on ostanut Kojeri Oy:n liiketoiminnan

14.10.2013


EL-Parts Oy on tänään toteutetulla liiketoimintakaupalla ostanut Kojeri Oy:n liiketoiminnan. Kojeri Oy:n operatiivinen liiketoiminta mukaan lukien osto- ja myyntitilaukset sekä logistiset toiminnot siirtyvät välittömästi EL-Parts Oy:lle.

Kojeri Oy on ollut kasvava sähkömekaanisten komponenttien tukkuliike. Yhtiön toimitusjohtaja Kari Rita kiittää asiakkaitaan 30-vuotisesta yhteistyöstä ja toivottaa samalla menestystä jatkossa sekä asiakkaille että EL-Parts Oy:lle liiketoiminnan jatkajana. Kojerin liikevaihto on ollut noin 1 MEUR vuositasolla.

Liiketoimintakaupalla EL-Parts Oy täydentää omaa valikoimaansa vahvistaen asemaansa kotimaisen kyseisiä tuotteita käyttävän teollisuuden toimittajana. Samanlaisten toimintojen yhdistämisellä pystytään parantamaan logistista tehokkuutta ja tuotteiden toimitusvarmuutta. Samalla sähkökomponenttien maahantuonti- ja tukkuporras järjestäytyy osittain uudelleen sen mukaisesti, miten kyseisten tuotteiden kysyntä ja markkinat ovat Suomessa muuttuneet muutamassa viime vuodessa. Synergiahyödyt toimintojen yhdistymisestä ovat konkreettisia ja näkyvät positiivisesti sekä asiakkaillemme että tavarantoimittajille välittömästi kun varastot on saatu yhdistettyä ensi viikon loppuun mennessä, toteaa kaupan hyödyistä EL-Parts Oy:n toimitusjohtaja Markus Eronen. EL-Parts Oy:n kesäkuussa käyttöönotettu uusi logistiikkakeskus Tuusulassa mahdollistaa Kojeri Oy:n varaston vastaanoton kokonaisuudessaan.

EL-Parts liittyi aikaisemmin tänä vuonna suureen eurooppalaiseen itsenäisten sähkötukkuliikkeiden yhteenliittymään FEGIME:een. Pystymme tarjoamaan FEGIME:n hankintayhteistyön kautta nyt Kojerinkin asiakkaille, suurten kansainvälisten valmistajien komponentit FEGIME:n mukaisilla suuren ostajan ostoehdoilla, jatkaa toimitusjohtaja Eronen kaupan asiakkaille avaamista uusista mahdollisuuksista.


Lisätiedot
EL-Parts Oy
Toimitusjohtaja Markus Eronen
p. 0400 844 390, markus.eronen@elparts.fi